Zonnepanelen

Wilt u uw huishouding zelf voorzien van elektriciteit en profiteren van gratis zonne-energie?

Een interessante investering

Zonnepanelen zijn absoluut een interessante investering. Dankzij de aanzienlijke daling in de kosten van zonnepanelen zijn ze nu betaalbaarder dan ooit. Met een gemiddelde prijs per watt van slechts €0,20 tot €0,30 kunt u snel profiteren van lagere energiekosten en een hoger rendement op uw investering.

Gecertificeerd

JL Electrics is gecertificeerd om uw zonnepanelen veilig en efficiënt te plaatsen. We leveren u een complete en totaal afgewerkte installatie af zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw groene energie!

Hoe gaan we te werk?

Om te bepalen hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen, vragen we naar uw elektriciteitsverbruik op jaarbasis en uw dakoppervlakte. De mate waarin we de zonnepanelen naar de zon kunnen richten en uw dakoppervlakte bepalen uw mogelijkheden en opbrengst.

Schakelt u ons in als installateur? Dan bent u er zeker van dat uw installatie helemaal gebruiksklaar opgeleverd wordt. En u komt achteraf niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Want in onze offerte zijn álle kosten opgenomen.

Combineren met een thuisbatterij?

Daar helpen we u mee verder! 

Wij werken met topmerken als SolarEdge, Sungrow en Goodwe omdat we het belangrijk vinden dat u ook na uw aankoop zeker bent van de beste ondersteuning en service.

Andere diensten

Algemene elektriciteitswerken

JL Electrics zorgt voor een complete ondersteuning op het vlak van huisautomatisering. Wij plaatsen, installeren én programmeren uw systeem. Het werkt perfect en staat helemaal op punt als we het u opleveren.

Thuisbatterijen

Ongeveer 30 procent van de opgewekte energie van zonnepanelen kan onmiddellijk verbruikt worden. De rest gaat naar het distributienet. Kiest u voor een thuisbatterij, dan kan u de opgewekte energie tot maar liefst 60 tot 80 procent …

Verlichting

Goedgekozen verlichting brengt de juiste sfeer in uw woning of handelszaak. En ook uw tuin of uw bedrijfsomgeving komt veel beter tot zijn recht met goede belichting. Voor elke ruimte en plek, of het nu …

We gaan voor 100%
klanttevredenheid

JL Electrics

Jasper Lemonnier
Voskensstraat 101
8930 Menen
Gsm: 0497 21 05 87
info@jlelectrics.be