Verlichting

Uw verlichte dromen omzetten in een concreet lichtplan?

De juiste sfeer

Goedgekozen verlichting brengt de juiste sfeer in uw woning of handelszaak. En ook uw tuin of uw bedrijfsomgeving komt veel beter tot zijn recht met goede belichting. Voor elke ruimte en plek, of het nu thuis is of op kantoor, hebben wij een passend gamma aan verlichtingsmogelijkheden. Betrek ons daarom vanaf het begin bij uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Hoe gaan we te werk?

Eerste maken we samen met u een lichtstudie. We brengen uw wensen en ideeën in kaart. Ook al bent u van veel dingen nog niet zeker, toch is het goed om deze gedachteoefening al eens te maken. Vanuit die lichtstudie volgt dan het lichtmodel en -plan. Ze geven u een duidelijk beeld van hoe uw wensen er in de praktijk zullen uitzien.

Andere diensten

Algemene elektriciteitswerken

JL Electrics zorgt voor een complete ondersteuning op het vlak van huisautomatisering. Wij plaatsen, installeren én programmeren uw systeem. Het werkt perfect en staat helemaal op punt als we het u opleveren.

Thuisbatterijen

Ongeveer 30 procent van de opgewekte energie van zonnepanelen kan onmiddellijk verbruikt worden. De rest gaat naar het distributienet. Kiest u voor een thuisbatterij, dan kan u de opgewekte energie tot maar liefst 60 tot 80 procent …

Zonnepanelen

JL Electrics is gecertificeerd om uw zonnepanelen veilig en efficiënt te plaatsen. We leveren u een complete en totaal afgewerkte installatie af zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw groene energie!

We gaan voor 100%
klanttevredenheid

JL Electrics

Jasper Lemonnier
Voskensstraat 101
8930 Menen
Gsm: 0497 21 05 87
info@jlelectrics.be