Thuisbatterijen

Ecologische voetafdruk verkleinen? Wilt u zoveel mogelijk profijt uit uw zonnepanelen halen? Voorzie u woning van een thuisbatterij en verhoog jouw zelfconsumptie maximaal.

Voordeel

Ongeveer 30 procent van de opgewekte energie van zonnepanelen kan onmiddellijk verbruikt worden. De rest gaat naar het distributienet. Kiest u voor een thuisbatterij, dan kan u de opgewekte energie tot maar liefst 60 tot 80 procent opprikken en op een later tijdstip gebruiken. U bespaart dus heel wat op uw energierekening door de opgeslagen energie tijdens piekuren te verbruiken en de thuisbatterij op te laden tijdens de daluren. Door middel van een gekoppelde PV-installatie kan u het zelfs helemaal gratis maken.

Werking

De combinatie is geschikt om de opgewekte energie, die niet rechtstreeks verbruikt wordt, op te slaan. En indien de zonnepanelen dan weer onvoldoende energie opwekken, wordt de opgeslagen energie weer ingezet om uw verbruik te dekken. De elektriciteit zal dus pas afgenomen worden van het net indien de batterij is opgebruikt. De thuisbatterij moet ook kunnen op en -ontladen.

Extra voordelen

Ook tijdens een stroomtekort kunt u uw energie blijven gebruiken. Indien u verstandig omgaat met uw elektriciteit hoeft u niet te vrezen om in het donker te moeten vertoeven.

De Vlaamse regering heeft beslist om een premie uit te reiken indien u een thuisbatterij laat installeren. Hier zijn echter enkele voorwaarden aan verbonden. Het is belangrijk om u hierover te informeren!

Andere diensten

Algemene elektriciteitswerken

JL Electrics zorgt voor een complete ondersteuning op het vlak van huisautomatisering. Wij plaatsen, installeren én programmeren uw systeem. Het werkt perfect en staat helemaal op punt als we het u …

Verlichting

Goedgekozen verlichting brengt de juiste sfeer in uw woning of handelszaak. En ook uw tuin of uw bedrijfsomgeving komt veel beter tot zijn recht met goede belichting. Voor elke ruimte en plek, of het nu …

Zonnepanelen

JL Electrics is gecertificeerd om uw zonnepanelen veilig en efficiënt te plaatsen. We leveren u een complete en totaal afgewerkte installatie af zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw groene energie!

We gaan voor 100%
klanttevredenheid

JL Electrics

Jasper Lemonnier
Voskensstraat 101
8930 Menen
Gsm: 0497 21 05 87
info@jlelectrics.be