Laadpalen voor thuis

Onze geavanceerde thuislaadoplossingen bieden betrouwbaarheid en flexibiliteit, ideaal voor de eigenaar van een elektrische wagen. We zorgen ervoor dat uw overstap naar elektrisch rijden naadloos verloopt met onze state-of-the-art technologie.

Altijd en overal opladen met vertrouwen

Onze thuislaadpalen bieden een snelle en veilige oplossing. Voorkom gesprongen zekeringen en maximaliseer het gebruik van voordelige energie voor kostenbesparing. Dit geeft u de vrijheid om op elk moment met een volgeladen auto op pad te gaan.

Voordelig laden met slim energiebeheer

Onze systemen stellen u in staat uw wagen op te laden met zonne-energie of tijdens daluren, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Zo wordt elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijker, maar ook voordeliger voor uw portemonnee.

Veilig thuis laden

Geavanceerde technologie past het laadvermogen aan op basis van uw huishoudelijk verbruik, zodat u zorgeloos uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten terwijl uw auto oplaadt. Dit systeem garandeert een veilig laadproces zonder risico op overbelasting van uw thuisnetwerk.

Inzicht en controle over uw energieverbruik

Schakelt u ons in als installateur? Dan bent u er zeker van dat uw installatie helemaal gebruiksklaar opgeleverd wordt. En u komt achteraf niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Want in onze offerte zijn álle kosten opgenomen.

Eenvoudige installatie

De installatie van onze laadpalen is snel en eenvoudig. Onze technici zorgen ervoor dat uw laadpaal binnen no-time werkt, compatibel met alle elektrische en hybride voertuigen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details. Wij regelen alles voor u.

Laadopties die bij u passen

Wij bieden verschillende veilige en gebruiksvriendelijke laadopties. U kiest hoe u uw voertuig oplaadt, met de mogelijkheid om uw systeem later te upgraden. Of u nu kiest voor plug-in, swipe, of scan, onze oplossingen zijn ontworpen voor uw gemak.

Duurzaam rijden

Kies voor een thuislaadpaal en draag bij aan een duurzamere toekomst. U verkleint uw ecologische voetafdruk en kunt mogelijk profiteren van subsidies. Elk laadmoment thuis is een stap vooruit in de vermindering van uw impact op het milieu.

Meer weten?

JL Electrics is uw partner voor duurzame mobiliteit en energiebeheer. Neem voor meer informatie contact met ons op en ontdek de ideale laadoplossing voor uw thuis.

Andere diensten

Algemene elektriciteitswerken

JL Electrics zorgt voor een complete ondersteuning op het vlak van huisautomatisering. Wij plaatsen, installeren én programmeren uw systeem. Het werkt perfect en staat helemaal op punt als we het u opleveren.

Thuisbatterijen

Ongeveer 30 procent van de opgewekte energie van zonnepanelen kan onmiddellijk verbruikt worden. De rest gaat naar het distributienet. Kiest u voor een thuisbatterij, dan kan u de opgewekte energie tot maar liefst 60 tot 80 procent …

Verlichting

Goedgekozen verlichting brengt de juiste sfeer in uw woning of handelszaak. En ook uw tuin of uw bedrijfsomgeving komt veel beter tot zijn recht met goede belichting. Voor elke ruimte en plek, of het nu …

We gaan voor 100%
klanttevredenheid

JL Electrics

Jasper Lemonnier
Voskensstraat 101
8930 Menen
Gsm: 0497 21 05 87
info@jlelectrics.be